ساندویچ میگو

نهار و شام

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم

کره
میگو
نمک
فلفل
پودر پاپریکا دودی
خیارشور خرد شده
پیازچه خرد شده
شوید تازه خرد شده
سس مایونز
ماست
آب لیمو

مقدار

100گرم
500گرم
1قاشق چایخوری
1قاشق چایخوری
1قاشق چایخوری
2قاشق غذاخوری
1عدد ساقه
1قاشق غذاخوری
2قاشق غذاخوری
2قاشق غذاخوری
1قاشق غذاخوری
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا میگوها را به همراه کره ،نمک و فلفل داخل ماهیتابه تفت دهید ،سپس میگوها را داخل ظرفی ریخته و با سلفون روی آن ها را بپوشانید .
2 -  
میگوها را خرد کرده و بقیه مواد را به آن ها اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید .
3 -  
مواد آماده شده را داخل نان ساندویچی سرو کنید.

نکات مهم:

1 -  
حتما رگ پشت میگو ها را کامل بگیرید و بیرون بیاورید (حتی اگر روی بسته نوشته شده باشد پاک شده) - پودر سیر برای از بین بردن بوی زهم میگو مناسب است
2 -  
میگو را نباید زیاد بپزیم چون سفت میشود .

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print