سالاد کلاسیک والدورف

سالاد و پیش غذا

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه

مواد لازم

روغن زیتون
آب لیمو
پودر سیر
پونه خشک شده
نمک
فلفل سیاه
سیب سبز- سیب قرمز ریز خرد شده
انگور قرمز
زیتون سبز یا سیاه
جعفری خرد شده
گردو خرد شده
پنیر فتا خرد شده

مقدار

۲ قاشق غذا خوری پر
۱ عدد لیمو تازه
۱ قاشق چای‌خوری
1قاشق چای‌خوری
۱ قاشق چای‌خوری
۱ قاشق چای‌خوری
۲ پیمانه
۱ پیمانه
۱ پیمانه
۱ پیمانه
۱ پیمانه
۲ قاشق غذا خوری پر

طرز تهیه:

1 -  
برای تهیه سس : روغن زیتون ،آب لیمو ،سیر ،پونه ،نمک و فلفل رو داخل ظرفی به خوبی مخلوط کنید.
2 -  
کلم ،هویج،فلفل دلمه ای ،زیتون و پنیر رو داخل ظرف سرو سالاد بریزید و سس رو به اون اضافه کنید .
3 -  
کلم ،هویج،فلفل دلمه ای ،زیتون و میوه ها و پنیروجعفری و... رو داخل ظرف سرو سالاد بریزید و سس رو به اون اضافه کنید .

نکات مهم:

1 -  
از انواع لوبیا میتوان در این سالاد استفاده کرد.
2 -  
فیله مرغ ریش شده را میتوان به این سالاد اضافه نمود.
3 -  
اضافه نمودن میوه به این سالاد خیلی طعم خوشمزه ای خواهد داد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print