سالاد میگو

سالاد و پیش غذا

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه

مواد لازم

آب شور
لیموترش
میگو پاک شده
آب سرد
آب لیمو تازه
نمک
فلفل
سس مایونز
سس خردل
کرفس خرد شده
پیاز قرمز خرد شده
پیاز قرمز خرد شده
شوید تازه خرد شده
جهت تزئین :
شوید تازه خرد شده

مقدار

1پیمانه
1عدد
500گرم
1پیمانه
1قاشق غذاخوری
1قاشق چایخوری
2حبه
3قاشق غذاخوری
1قاشق غذاخوری
1عدد ساقه
1عدد
1عدد
1قاشق غذاخوری
-
1قاشق غذاخوری
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
آب شور را به همراه 1عدد لیموی تازه ی برش خرده داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد.
2 -  
سپس میگوها را به آب اضافه کرده و بعد از جوشیدن آن ها را جدا کرده و داخل آب سرد بریزید و سپس خارج کرده و به کمک دستمال کاغذی خشک کنید.
3 -  
برای تهیه سس سالاد ،سیر ،فلفل ،نمک ، شوید خرد شده ،سس مایونز ،سس خردل و آب لیمو را داخل ظرفی به خوبی مخلوط کنید.
4 -  
میگوها را به همراه پیاز،کرفس و سس آماده شده داخل ظرف مخصوص سرو سالاد ریخته و به خوبی مخلوط کنید و برای سرو میتوانید از شوید تازه جهت تزئین استفاده کنید.

نکات مهم:

1 -  
از میگو کبابی هم میتوان برای تهیه این سالاد استفاده کرد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print