سالاد انجیر

سالاد و پیش غذا

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه

مواد لازم

شکرقهوه ای
عصاره وانیل
نمک
کره
گردو
انجیر
سرکه
شکر
کاهو فرانسه
اسفناج
پنیر فتا
تربچه

مقدار

4/3 پیمانه
۱/۴ قاشق چای خوری
به مقدار لازم
1 قاشق غذا خوری
1 پیمانه
به تعداد دلخواه
2/1 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
به میزان لازم
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا شکر قهوه ای رو داخل ماهیتابه بریزید تا آرام آرام آب بشه. بعد دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا رقیق بشه.
2 -  
کره ، عصاره وانیل و مقدار کمی نمک اضافه کنید. وقتی مواد خوب ترکیب شد گردو ها رو اضافه کنید تا به مواد آغشته بشن .در آخر گردوها رو روی کاغذ روغنی بریزید تا خنک و سفت بشن
3 -  
سرکه و شکر رو داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا غلیظ بشه. سپس انجیر های خورد شده را به سرکه اضافه کنید و بگذارید هر دو طرف انجیرها بپزن.
4 -  
داخل ظرف مناسب سرو سالاد ،کاهو و اسفناج رو با هم مخلوط کنید.
5 -  
در آخر پنیر فتا و تربچه خورد شده و سس باقی مانده از ترکیب انجیر با سرکه و شکر رو به سالاد اضافه کنید.
6 -  

نکات مهم:

1 -  
میتونید از سرکه بالزامیک هم برای سرو این سالاد استفاده کنید.
2 -  
چنانچه گردو در دسترس نبود میتوانید از دانه آفتابگردان یا بادام زمینی نیز استفاده کنید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print