سالاد استیک با سس پرتقال

سالاد و پیش غذا

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه

مواد لازم

گوشت استیک فیله
روغن زیتون
کره
شکر
گردو
کاهو فرانسوی
کاهو رسمی
روکولا
سس پرتقال:
رنده پوست پرتقال
کره
شکر
آرد ذرت
آب پرتقال
پیاز حلقه ای:
پیاز
دوغ گاز دار
آرد گندم
نمک
فلفل
روغن مایع

مقدار

500 گرم
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
4/3 فنجان
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
100 گرم
-
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق غذا خوری
4/3 لیوان
-
2 عدد
2 فنجان
2 فنجان
1 قاشق غذاخوری
2/1 قاشق چای خوری
به اندازه کافی
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
چیدمان سالاد:
2 -  
کاهو رسمی
3 -  
کاهو فرانسوی
4 -  
روکولا
5 -  
گردو کاراملایز
6 -  
گوجه گیلاسی
7 -  
اسلایس استیک
8 -  
پیاز کاراملایز
9 -  
سس پرتقال

نکات مهم:

1 -  
گردو کاراملایز: گردو و شکر را با کره تفت میدهیم و بعد از آب شدن شکر روی کاغذ روغن میریزیم و جدا میکنیم و اجازه میدهیم تا خنک شود
2 -  
طرز تهیه سس پرتقال: آب پرتقال و آرد ذرت را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم تا صاف شود. شکر و پوست پرتقال رنده شده را اضافه میکنیم. روی حرارت ملایم قرار میدهیم. هم میزنیم تا مانند فرنی غلیظ شود. از روی گاز برداشته و کره را اضافه میکنیم.
3 -  
طرز تهیه پیاز حلقه ای: پیازها را نازک خرد کنید. حلقه ها را داخل دوغ بیندازید و خیس کنید. داخل آرد و نمک و فلفل بغلطانید. سرخ کنید.
4 -  
طرز تهیه استیک: درون تابه گریل هر قطعه استیک را در هر طرف 5 دقیقه گریل کنیند (مدیوم) از تابه بیرون آورده و کمی که خنک شد اسلایس کنید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print