سالاد استیک با سس پرتقال
سالاد و پیش غذا
سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
مواد لازم
گوشت استیک فیله
روغن زیتون
کره
شکر
گردو
کاهو فرانسوی
کاهو رسمی
روکولا
سس پرتقال:
رنده پوست پرتقال
کره
شکر
آرد ذرت
آب پرتقال
پیاز حلقه ای:
پیاز
دوغ گاز دار
آرد گندم
نمک
فلفل
روغن مایع
مقدار
500 گرم
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
4/3 فنجان
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
100 گرم
-
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق غذا خوری
4/3 لیوان
-
2 عدد
2 فنجان
2 فنجان
1 قاشق غذاخوری
2/1 قاشق چای خوری
به اندازه کافی
Play Video
طرز تهیه:
1 -
چیدمان سالاد:
2 -
کاهو رسمی
3 -
کاهو فرانسوی
4 -
روکولا
5 -
گردو کاراملایز
6 -
گوجه گیلاسی
7 -
اسلایس استیک
8 -
پیاز کاراملایز
9 -
سس پرتقال
نکات مهم:
1 -
گردو کاراملایز: گردو و شکر را با کره تفت میدهیم و بعد از آب شدن شکر روی کاغذ روغن میریزیم و جدا میکنیم و اجازه میدهیم تا خنک شود
2 -
طرز تهیه سس پرتقال: آب پرتقال و آرد ذرت را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم تا صاف شود. شکر و پوست پرتقال رنده شده را اضافه میکنیم. روی حرارت ملایم قرار میدهیم. هم میزنیم تا مانند فرنی غلیظ شود. از روی گاز برداشته و کره را اضافه میکنیم.
3 -
طرز تهیه پیاز حلقه ای: پیازها را نازک خرد کنید. حلقه ها را داخل دوغ بیندازید و خیس کنید. داخل آرد و نمک و فلفل بغلطانید. سرخ کنید.
4 -
طرز تهیه استیک: درون تابه گریل هر قطعه استیک را در هر طرف 5 دقیقه گریل کنیند (مدیوم) از تابه بیرون آورده و کمی که خنک شد اسلایس کنید.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
سیب زمینی سوخاری اسپایسی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
گل کلم گریل
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
سالاد میگو
☆☆☆☆☆ 0.00000/5