رول گوشت شکم پر

نهار و شام

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم

گوشت گوسفند
سیر
پیاز
جعفری
گردو
رب انار ملس
نمک
فلفل
زردچوبه
پاپریکا دودی
پودر پیاز
رز ماری
روغن زیتون

مقدار

600 گرم (3 تکه استیکی)
4 حبه
3-4 عدد
2 دسته
100 گرم
سه قاشق غذا خوری
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
یک قاشق چای خوری
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا سیر و پیاز را خرد میکنیم و با روغن و نمک و زرد چوبه خوب تفت میدهیم تا طلایی شوند.
2 -  
پاپریکا دودی را اضافه میکنیم مجدد کمی تفت میدهیم.
3 -  
رب انار ملس و گردو خرد شده را داخل آن ریخته و مجدد با هم تفت میدهیم.
4 -  
در نهایت جعفری خرد شده و فلفل سیاه را اضافه میکنیم.
5 -  
کنار میگذاریم تا کمی خنک شود.
6 -  
گوشتها را از قبل مرینیت میکنیم _(با نمک- فلفل- پودر پیاز- رز ماری- پودر لیمو وپاپریکا دودی )
7 -  
گوشتهای مرینیت شده را پهن کرده از موادی که درست کرده بودیم داخل آن میریزیم.
8 -  
رول میکنیم و با خلال دندان به هم کیپ میکنیم تا باز نشود.
9 -  
تابه چدنی را از قبل با روغن زیتون چرب کرده و گوشتها را روی آن قرار داده و با حرارت کم اطراف آنرا سرخ میکنیم. (سعی کنید کمی آبدار باشد و خشک نشد)
10 -  
گوشتها که آماده شدند با برنج یا نان سرو میکنیم..

نکات مهم:

1 -  
بهتر است مرینیت کردن گوشت حداقل یکی دو ساعت قبل انجام شود و در یخچال درون ظرف بسته نگهداری شود.
2 -  
قبل از رول کردن گوشت ها حتما آنرا مانند استیک کمی بکوبید تا بافت گوشت نرم تر و باز تر شود.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print