رول بیکن و سالمون

نهار و شام

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم

فیله سالمون بدون پوست
بیکن
جعفری تازه و خرد شده

مقدار

۲ عدد
۱۰ ورق برش خرده و نازک
۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1 -  
فیله های سالمون را به قطعات 5 سانتی متری تقسیم کرده و هر قطعه را داخل یک برش بیکن بپیچید .
2 -  
سپس رول ها را داخل روغن به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
3 -  
رول ها را بعد از تفت به مدت 15 دقیقه و با دمای 180 درجه سانتی گراد داخل فر بگذارید.

نکات مهم:

1 -  
در تهیه رول به جای سالمون از کوکتل و یا ماهی شیر هم میتوان استفاده کرد.
2 -  
میتوانید ماهی سالمون را با ادویه جاتی که دوست دارید کمی مزه دار کنید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print