رول بیکن و سالمون
نهار و شام
سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
مواد لازم
فیله سالمون بدون پوست
بیکن
جعفری تازه و خرد شده
مقدار
۲ عدد
۱۰ ورق برش خرده و نازک
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1 -
فیله های سالمون را به قطعات 5 سانتی متری تقسیم کرده و هر قطعه را داخل یک برش بیکن بپیچید .
2 -
سپس رول ها را داخل روغن به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
3 -
رول ها را بعد از تفت به مدت 15 دقیقه و با دمای 180 درجه سانتی گراد داخل فر بگذارید.
نکات مهم:
1 -
در تهیه رول به جای سالمون از کوکتل و یا ماهی شیر هم میتوان استفاده کرد.
2 -
میتوانید ماهی سالمون را با ادویه جاتی که دوست دارید کمی مزه دار کنید.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5