ران مرغ تایلندی

نهار و شام

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 50 دقیقه

مواد لازم

سس سویا
رب انار ترش
ادویه مخلوط غذاهای دریایی
شکر قهوه ای
پودر تخم گشنیز
روغن کنجد
زنجبیل رنده شده شده
سس تای
سیر تازه
لیموترش تازه
ران مرغ بدون استخوان
پاپریکا- فلفل قزمز- پودر سیر- پودر پیاز

مقدار

4/1 فنجان
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
3 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذا خوری
به مقدار کم
1 پیمانه
2 حبه
1 عدد
4 عدد
به میزان دلخواه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
سس سویا- رب انار ترش- ادویه مخصوص غذاهای دریایی- شکر قهوه ای- پودر تخم گشنیز- روغن کنجد- زنجبیل رنده شده- سس تای- سیر تازه- لیموترش تازه- پاپریکا دودی- فلفل قرمز- پودر سیر و پیاز را روی رانهای مرغ میریزیم.
2 -  
ران های مرغ را با مواد مخلوط کرده در بالا مرینیت کنید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید
3 -  
تابه گریل را با فرچه روغن بزنید.
4 -  
مرغهای مرینیت شده را داخل آن قرار دهید
5 -  
به مدت 45 دقیقه با دمای 200 درجه داخل فر قرار دهید تا گریل شوند
6 -  
از گریل خارج کنید و با برنج و سبزیجات دلخواه سرو نمایید.

نکات مهم:

1 -  
برای مرینیت شدن مرغ ها حداقل نیم ساعت به آن زمان دهید.
2 -  
اگر زنجبیل تازه نداشتید میتوانید از پودر زنجبیل هم استفاده کنید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print