دیپ مرغ

سالاد و پیش غذا

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 40 دقیقه

مواد لازم

پنیر خامه ای
سینه مرغ بدون پوست و استخوان
سس تند
پودر سیر
پودر پیاز
بلو چیز
پنیر چدار
پنیر موزارلا

مقدار

۱ پیمانه
۲ عدد کوچک
۱ پیمانه
۱ قاشق چای‌خوری
۱ قاشق چای‌خوری
۲/۱ پیمانه
۲ پیمانه
۲/۱ پیمانه

طرز تهیه:

1 -  
سینه مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید.
2 -  
فر رو با دمای 190 درجه گرم کنید.
3 -  
برای تهیه سس : پودر پیاز ،پودر سیر ،سس تند ،بلوچیز و پنیر خامه ای رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بذارید .
4 -  
نصف پنیر چدار و مرغ رو به سس اضافه کنید.
5 -  
مخلوط مرغ رو داخل ظرف مناسب فر بریزید و روی اون پنیر چدار و موزارلا ریخته و به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار بدید.
6 -  
دیپ مرغ رو به همراه چیپس ترتیلا و یا ساقه کرفس سرو کنید.

نکات مهم:

1 -  
این دیپ برای تهیه فینگر فودها مناسب میباشد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print