دمی بلغور جو تهرانی

نهار و شام

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 70 دقیقه

مواد لازم

بلغور جو
عدس
لوبیا چیتی
لوبیا قرمز
نخود
برنج
اسفناج، جعفری، تره و گشنیز
نعناع خشک
پیاز
نمک فلفل و زردچوبه
روغن

مقدار

150 گرم
50 گرم
40 گرم
40 گرم
40 گرم
80 گرم
250 گرم
1/2 قاشق غذا خوری
1 عدد بزرگ یا سه عدد کوچک
به میزان لازم
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا عدس- لوبیا چیتی- لوبیا قرمز- نخود- بلغور ر ا از یک روز قبل خیس کرده و آب آنها را چند بار تعویض میکنیم تا نفخ آنها گرفته شود.
2 -  
سپس آنها را جدا گانه میپزیم.
3 -  
پیاز را رشته ای خرد میکنیم. درون روغن (کره گیاهی در صورتی که وگن هستید) با نمک و زردچوبه تفت میدهیم تا سبک و طلایی شود
4 -  
نعنا خشک را اضافه میکنیم و خیلی کم تفت میدهیم تا تلخ نشود.
5 -  
(اسفناج- گشنیز- جعفری تره ) را درون خرد کن خرد میکنیم و درون روغن کمی تفت میدهیم تا آب آنها کشیده شود. به مخلوط پیاز و نعنا اضافه میکنیم.
6 -  
حبوبات پخته شده و بلغور جو پخته شده هم به آنها اضافه میکنیم و با کمی نمک و رزدچوبه تفت میدهیم.در حدی که له نشوند.
7 -  
مواد آماده شده را با برنجی که از قبل آبکش کردیم لایه به لایه مخلوط کرده و زعفران هم اضافه میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
میتوان به جز عدس و بلغور، بقیه حبوبات را با هم پخت.
2 -  
از کنسرو حبوبات هم میتوان برای تسریع در پخت استفاده کرد
3 -  
چنانچه وگن نیستید روغن کرمانشاهی طعم و بوی خوبی به این غذا خواهد داد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print