دمی بلغور جو تهرانی
نهار و شام
سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 70 دقیقه
مواد لازم
بلغور جو
عدس
لوبیا چیتی
لوبیا قرمز
نخود
برنج
اسفناج، جعفری، تره و گشنیز
نعناع خشک
پیاز
نمک فلفل و زردچوبه
روغن
مقدار
150 گرم
50 گرم
40 گرم
40 گرم
40 گرم
80 گرم
250 گرم
1/2 قاشق غذا خوری
1 عدد بزرگ یا سه عدد کوچک
به میزان لازم
به میزان لازم
Play Video
طرز تهیه:
1 -
ابتدا عدس- لوبیا چیتی- لوبیا قرمز- نخود- بلغور ر ا از یک روز قبل خیس کرده و آب آنها را چند بار تعویض میکنیم تا نفخ آنها گرفته شود.
2 -
سپس آنها را جدا گانه میپزیم.
3 -
پیاز را رشته ای خرد میکنیم. درون روغن (کره گیاهی در صورتی که وگن هستید) با نمک و زردچوبه تفت میدهیم تا سبک و طلایی شود
4 -
نعنا خشک را اضافه میکنیم و خیلی کم تفت میدهیم تا تلخ نشود.
5 -
(اسفناج- گشنیز- جعفری تره ) را درون خرد کن خرد میکنیم و درون روغن کمی تفت میدهیم تا آب آنها کشیده شود. به مخلوط پیاز و نعنا اضافه میکنیم.
6 -
حبوبات پخته شده و بلغور جو پخته شده هم به آنها اضافه میکنیم و با کمی نمک و رزدچوبه تفت میدهیم.در حدی که له نشوند.
7 -
مواد آماده شده را با برنجی که از قبل آبکش کردیم لایه به لایه مخلوط کرده و زعفران هم اضافه میکنیم.
نکات مهم:
1 -
میتوان به جز عدس و بلغور، بقیه حبوبات را با هم پخت.
2 -
از کنسرو حبوبات هم میتوان برای تسریع در پخت استفاده کرد
3 -
چنانچه وگن نیستید روغن کرمانشاهی طعم و بوی خوبی به این غذا خواهد داد.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5