خینگل مغان

غذای ایرانی

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 75 دقیقه

مواد لازم

آرد
آب
گوشت چرخ کرده
پیاز متوسط
ماست
سیر
رب گوجه فرنگی
نمک
فلفل
زردچوبه
زعفران آب کرده

مقدار

2 پیمانه سرخالی
مقداری
150 گرم
یک عدد
دو پیمانه
3الی4 حبه
2قاشق سوپ خوری
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
برای تهیه این غذا باید ابتدا آرد را داخل یک ظرف مناسب بریزید و یک قاشق مرباخوری نمک به آن اضافه کنید و به تدریج آب را داخل آن ریخته تا یک خمیر سفت حاصل شود و روی خمیر را نهایتاً با یک پارچه بپوشانید و یک ساعت به آن استراحت بدهید تا در دمای آشپزخانه بماند.
2 -  
پس از آن باید روی یک سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن با کمک وردنه پخش کنید تا به ضخامت 2 تا 3 میلی متر برسد و به اندازه مربع های 3 در 3 آنها را برش دهید و خمیر را حدود نیم ساعت در هوای اتاق قرار دهید تا خشک شود.
3 -  
حالا داخل یک قابلمه بزرگ آب جوش بریزید وقتی که جوش آمد، روغن مایع، نمک و را به آن اضافه کرده و خمیر های خشک را داخل آبی که در حال جوشیدن است بریزید و آنقدر آنها را بپذیرید که حالت خامی خمیر گرفته شود و بعد آنها را آبکش کنید و مقداری آب سرد روی آنها بریزید و بعد داخل ظرف های مناسب جهت سرو کردن قرار دهید
4 -  
برای تزئین روی آن سیر، ماست و گوشت چرخ کرده تفت داده (با سیر و پیاز و گوجه گیلاسی ) و زعفران و ادویه ها را اضافه کنید و به دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید.

نکات مهم:

1 -  
به جای ماست میتوان از خامه ترش نیز استفاده نمود.
2 -  
هنگام جوشیدن آب جهت پخت لایه های خمیر مقداری نمک و روغن داخل آب بریزید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print