خوراک میگو و بادام هندی

نهار و شام

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم

آناناس با پوست
سير
زنجبيل ريز شده
فلفل دلمه رنگي كوچك
نخود فرنگي پخته
بادام هندي
پوست ِليمو ترش
پيازچه جهت گارنیش
سس ترياكي
عسل
آبلیموی تازه
نمك
فلفل سياه
فلفل قرمز
پاپريكا

مقدار

2/1 عدد
3-4 حبه
1 قاشق مربا خوري
3عدد
2/1ليوان
١٠ عدد
1 عدد
3-4 عدد
3 قاشق غذاخوري
3 قاشق غذا خوري
3-4 عدد
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
براي درست كردن كاسه ي آناناس :
2 -  
آناناس رو به دو نيم تقسيم و با چاقو پوست رو از گوشتِ ميوه جدا کنید و به تكه هاي كوچك به اندازه دو بند انگشت برش بزنید.
3 -  
براي تهيه خوراك ميگو:
4 -  
سير، زنجبيل و فلفل دلمه ای رو متناسب با اندازه آناناس و ميگوها بُرش بزنید
5 -  
تابه مناسب ( كه نچسب باشه) رو روي حرارت متوسط قرار بدید
6 -  
روغن زيتون مخصوص پُخت و پز رو به ماهیتابه اضافه کنید
7 -  
سير، زنجبيل، رنده پوست ليمو و آناناس رو داخل روغن بریزید و با نمك، فلفل سياه،فلفل قرمز و پاپريكا مزه دارِشون کنید، و بعد فلفل دلمه هاي رنگي رو اضافه کنید.
8 -  
براي چاشني سس ترياكي ، عسل و آبِ ليمو ترش استفاده کنید كه مزه ي ترش و شيرينِ دلچسبي به خوراك ميده.
9 -  
عطر ملسِ پختگي سبزيجات كه به مشام رسيد ميگو رو اضافه و هم بزنید.
10 -  
در نهايت بادام هندي و نخود فرنگی رو اضافه کنید
11 -  
بعد از يك دقيقه داخل كاسه آناناس بریزید و با چند پر پيازچه سرو کنید.

نکات مهم:

1 -  
نكته مهم اينه كه ميگو نبايد زياد بپزه چون سفت ميشه و سبزيجات هم بايد تو اين غذا شكل و شمايل و رنگ شون حفظ بشه

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print