خوراک زبان

نهار و شام

سرو برای 5 نفر
زمان آماده سازی : 100 دقیقه

مواد لازم

زبان گوساله
سیر
پیاز
قارچ
کره
آرد
نمک
فلفل
زردچوبه

مقدار

۱-۵/۱ کیلو
۳-۴ حبه بزرگ
۱ عدد بزرگ
۲ بسته
۵۰ گرم
۱ پیمانه
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان دلخواه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا زبان را با پیاز و سیر و زرچوبه درون زود پز به مدت ۳-۳:۳۰ ساعت میپزیم تا گوشت زبان نرم شود.
2 -  
وقتی که خوب پخت از آب زبان خارج کرده و اجازه میدهیم تا خنک شود.
3 -  
وقتی خنک شد. پوست زبان را ازآن جدا میکینم. و برش میزنیم (این نکنه خیلی مهم است که حتما زبان خنک شود بعد پوست آنرا بکنیم و برش بزنیم.
4 -  
آب زبان را جداگانه با همان سیر و پیاز پخته شده بلند میکنیم تا یکدست شود.
5 -  
کره راآب کرده و آرد را درون آن خوب تفت میدهیم تا خامی آرد لز بین برود.
6 -  
آب گوشت بلند شده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا آرد درون آب زبان حل شود (در این مرحله نیز میتوانید از بلندر استفاده کنید تا صاف و لطیف شود
7 -  
قارچ ها را جداگانه با کره تفت داده وقتی که کمی آب انداخت مخلوط آرد و آب زبان را با آن اضافه نموده و فلفل میزنیم اجازه میدهیم تا یک جوش بزند.
8 -  
زبانهایی که به اندازه دلخواه برش زدیم را به آنها اضافه میکنیم اجازه میدهیم کمی در سس بجوشد.
9 -  
وقتی که جوشید در ظرفی مناسب ریخته و سرو میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
زردچوبه ادویه بسیار مهمی در از بین بردم بوی زهم انواع گوشت خام میباشد.
2 -  
میتوان زبان را از قبل نیم پز کرد و داخل فریزیر قرارا داد و بعد \وست آنرا جدا کرد که بافت آن از هم جدا نشود

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print