توفو کبابی و سبزیجات
نهار و شام
سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 65 دقیقه
مواد لازم
توفو
تمبر هندی
آب لیموی تازه
شربت افرا
روغن گیاهی
پودر سیر
زردچوبه
پودر پونه
پودر جعفری
نمک
فلفل
سیر
پیاز قرمز
تره فرنگی و یا سایر سبزیجات به دلخواه
مقدار
900گرم
4/1پیمانه
1عدد
1قاشق غذاخوری
1قاشق غذاخوری
1قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
به میزان لازم
به میزان لازم
2حبه خرد شده
1عدد متوسط خرد شده
به میزان لازم
طرز تهیه:
1 -
برای مزه دار کردن توفو ،اون رو با تمبر هندی ،آب لیمو ،شربت ،روغن ،سیر و سایر ادویه ها مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت کنار بذارید.
2 -
بعد توفو رو برش بزنید.
3 -
برای گریل کردن توفو و سبزیجات دلخواه ، اون ها رو داخل سیخ های چوبی بذارید و هر دو طرف اون ها رو به مدت 3 الی 4 دقیقه گریل کنید.
نکات مهم:
1 -
برای مزه دار کردن توفو میتوان از پودر سیر- پودر پیاز – روغن زیتون- کمی آویشن- پودر گشنیز- پاپریکا نیز استفاده کرد.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5