توفو کبابی و سبزیجات

نهار و شام

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 65 دقیقه

مواد لازم

توفو
تمبر هندی
آب لیموی تازه
شربت افرا
روغن گیاهی
پودر سیر
زردچوبه
پودر پونه
پودر جعفری
نمک
فلفل
سیر
پیاز قرمز
تره فرنگی و یا سایر سبزیجات به دلخواه

مقدار

900گرم
4/1پیمانه
1عدد
1قاشق غذاخوری
1قاشق غذاخوری
1قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
به میزان لازم
به میزان لازم
2حبه خرد شده
1عدد متوسط خرد شده
به میزان لازم

طرز تهیه:

1 -  
برای مزه دار کردن توفو ،اون رو با تمبر هندی ،آب لیمو ،شربت ،روغن ،سیر و سایر ادویه ها مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت کنار بذارید.
2 -  
بعد توفو رو برش بزنید.
3 -  
برای گریل کردن توفو و سبزیجات دلخواه ، اون ها رو داخل سیخ های چوبی بذارید و هر دو طرف اون ها رو به مدت 3 الی 4 دقیقه گریل کنید.

نکات مهم:

1 -  
برای مزه دار کردن توفو میتوان از پودر سیر- پودر پیاز – روغن زیتون- کمی آویشن- پودر گشنیز- پاپریکا نیز استفاده کرد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print