تره اسفناج اردبیل
نهار و شام
سرو برای 5 نفر
زمان آماده سازی : 50 دقیقه
مواد لازم
اسفناج
پیاز
سیر
لپه
رب انار
کره
روغن
تخم مرغ
نمک و زردچوبه
مقدار
۵۰۰ گرم
۱ عدد
۲ حبه
۱.۵ پیمانه
۲ قاشق غذا خوری
۳۰ گرم
۲ قاشق غذا خوری
۱ عدد
به میزان لازم
Play Video
طرز تهیه:
1 -
ابتدا اسفناج را شسته و خرد میكنیم و با مقدار کمی آب میپزیم .
2 -
لپه را هم با مقدار كمی روغن تفت میدهیم و بعد با نمك و آب نیم پز میكنیم و بعد از آبكش رد كرده و در تابه به همراه رب انار و كره كمی تفت میدهیم.
3 -
در تابه ای جداگانه مقداری روغن ریخته و پیاز را خرد كرده و درون آن سرخ می كنیم
4 -
سیر رنده شده یا ریز شده را به همراه نمك و زردچوبه به آن اضافه میكنیم
5 -
اسفناج پخته شده را با این مواد مخلوط می كنیم و در این لحظه لپه را به آن اضافه كرده و میگذاریم با نصف استكان آب مواد كمی جوش بزند.
6 -
در آخر یك عدد تخممرغ را در ظرفی جداگانه زده و به مواد اضافه میكنیم و خوب مخلوط میكنیم. وقتی تخممرغ خودش را گرفت از روی گاز آن را برداشته و در ظرف ریخته و با سبزیهای مختلف تزئین میكنیم.
نکات مهم:
1 -
حتما لپه را از شب قبل خیس كنید و آب آن را 3مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بعد دوباره بپزید.
2 -
تفت دادن لپه قبل از پختن كمك میكند تا لپه ها سالم مانده و له نشوند
3 -
به جای رب انار كه بهتر است ترش هم باشد میتوانید از رب آلوچه یا نارنج هم استفاده كنید
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5