تره اسفناج اردبیل

نهار و شام

سرو برای 5 نفر
زمان آماده سازی : 50 دقیقه

مواد لازم

اسفناج
پیاز
سیر
لپه‎
رب انار
کره
روغن
تخم مرغ
نمک و زردچوبه

مقدار

۵۰۰ گرم
۱ عدد
۲ حبه
۱.۵ پیمانه
۲ قاشق غذا خوری
۳۰ گرم
۲ قاشق غذا خوری
۱ عدد
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا اسفناج را شسته و خرد میكنیم و با مقدار کمی آب میپزیم .
2 -  
لپه را هم با مقدار كمی روغن تفت میدهیم و بعد با نمك و آب نیم پز میكنیم و بعد از آبكش رد كرده و در تابه به همراه رب انار و كره كمی تفت می‌دهیم.
3 -  
در تابه ای جداگانه مقداری روغن ریخته و پیاز را خرد كرده و درون آن سرخ می كنیم
4 -  
سیر رنده شده یا ریز شده را به همراه نمك و زردچوبه به آن اضافه می‌كنیم
5 -  
اسفناج پخته شده را با این مواد مخلوط می كنیم و در این لحظه لپه را به آن اضافه كرده و می‌گذاریم با نصف استكان آب مواد كمی جوش بزند.
6 -  
در آخر یك عدد تخم‌مرغ را در ظرفی جداگانه زده و به مواد اضافه می‌كنیم و خوب مخلوط میكنیم. وقتی تخم‌مرغ خودش را گرفت از روی گاز آن را برداشته و در ظرف ریخته و با سبزی‌های مختلف تزئین می‌كنیم.

نکات مهم:

1 -  
حتما لپه را از شب قبل خیس كنید و آب آن را 3مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بعد دوباره بپزید.
2 -  
تفت دادن لپه قبل از پختن كمك میكند تا لپه ها سالم مانده و له نشوند
3 -  
به جای رب انار كه بهتر است ترش هم باشد میتوانید از رب آلوچه یا نارنج هم استفاده كنید

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print