ترشه تره گیلانی

نهار و شام

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 90 دقیقه

مواد لازم

تره- جعفری- گشنیز زیادتر
برنج نیم دانه یا دانه
آب نارنج یا رب نارنج
نمک
فلفل
تخم مرغ
حبه سیر
زردچوبه
خالواش خشک

مقدار

1 کیلوگرم
نصف استکان
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
3-4 عدد
5-6 عدد بزرگ
به میزان لازم
در صورت دلخواه

طرز تهیه:

1 -  
برای یک کیلو سبزی( 500 گرم تره و جعفری با هم باشد و 500 گرم گشنیز) لازم است.
2 -  
سبزی را خرد کرده اجازه میدهیم تا آب بیفتد.
3 -  
وقتی که آب افتاد برنج نیم دانه یا برنج دانه کامل را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم داخل سبزی خوب پخته شود.(چنانچه برنج نیم دانه باشد زودتر پخته خواهد شد و برنج دانه کامل زمان بیشتری نیاز خواهد داشت. (حین پخت برنج چنانچه نیاز به آب بیشتری بود اضافه میکنیم)
4 -  
سبزی و برنج که پخته شد و آب آن کشیده شد کنار میگذاریم.
5 -  
سیر را له کرده و با زردچوبه و نمک تفت میدهیم.
6 -  
تخم مرغ ها را داخل آن میشکنیم و هم میزنیم کنار میگذاریم.
7 -  
مخلوط برنج و سبزی را رو گاز قرار داده- نمک و فلفل و آب نارنج میزنیم اجازه میدهیم کمی بجوشد.
8 -  
تخم مرغ های هم زده با سیر را اضافه کرده و در نهایت در صورت دلخواه خالواش اضافه میکنیم.
9 -  
5 دقیقه زمان میدهیم تا جا بیفتد .
10 -  
(بهتر است این غذا با روغن حیوانی یا کره تفت پخته شود.

نکات مهم:

1 -  
میتوانید سبزی و برنج این غذا را از قبل بپزید و در فریزیر نگهداری کنید و قبل از طبخ از فریزیر بیرون اورده و کمی که یخ آن آب شد تخم مرغ و سیر و ادویه و آب نارنج اضافه کنید و طبخ کنید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print