تاکو گوشت

نهار و شام

سرو برای 5 نفر
زمان آماده سازی : 115 دقیقه

مواد لازم

مواد لازم نان تاکو:
مخمر
آب ولرم
شکر
آرد
آرد ذرت
روغن زیتون
نمک
مواد لازم گوشت تاکو:
فیله گوساله
برگ بو
پیاز بزرگ
سیر
چیلی خشک
گوجه فرنگی
زیره آسیاب شده
پودر فلفل قرمز
فلفل سیاه
نمک
مواد داخل تاکو:
پنیر موزارلا
پیازچه

مقدار

-
1 قاشق چایخوری
3/4 فنجان
یک قاشق چایخوری
1 + 2/1 فنجان
1/2 فنجان
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
-
600گرم
4-5 عدد
1 عدد
4-5 حبه
3-5 عدد
2 عدد
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1/2 قاشق چایخوری
به میزان لازم
-
به میزان لازم
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
طرز تهیه نان تاکو:
2 -  
مخمر را داخل 3/4 فنجان آب ولرم میریزیم و یک قاشق چایخوری شکر اضافه کرده و هم میزنیم و سر آنرا میگذاریم تا مخمر به عمل بیاید. 10-15 دقیقه استراحت میدهیم تا به عمل بیاید
3 -  
در یک کاسه بزرگ، آرد، آرد ذرت، نمک را مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم تا هوای اضافی بین دانه های آرد از بین برود- روغن زیتون را اضافه میکنیم- مایه خمیر اماده شده را از وسط آرد اضافه کرده و آروم آروم هم میزنیم. مرز میدهیم تا به شکل خمیر در بیاید.
4 -  
روی خمیر را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا نایلون بپوشانید و بگذارید 1-2 ساعت استراحت کند.
5 -  
روی سطح مناسب آرد میپاشیم و خمیر را روی ان باز میکنیم و به چانه های مساوی تقسیم میکنیم.
6 -  
چانه ها را با وردنه باز میکنیم و بصورت گرد قالب میزنیم.
7 -  
تابه چدنی را داغ کرده و نان ها را داخل آن قرا میدهیم و اجازه میدهیم دو طرف آن طلایی رنگ شود.
8 -  
وقتی پخته شد روی انها پارچه قرا میدهیم تا گرم بمانند.
9 -  
تهیه گوشت تاکو:
10 -  
فیله گوساله را سیر و پیاز و برگ بو و رز ماری و ادویه داخل زودپز قرار میدهیم و 1-5/1 ساعت اجازه میدهیم تا پخته شود.
11 -  
گوجه را بلند میکنیم و کنار میگذاریم.
12 -  
گوشتها که پخته شدند اجازه میدهیم تا خنک شوند و از آب گوشت بیرون اورده و ریش ریش میکنیم.
13 -  
(مقداری آب گوشت را برای سس کنار میگذاریم)
14 -  
درون ظرفی مناسب مقداری کره میریزیم و ادویه های دلخواه را اضافه کرده و گوشت های ریش شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و کمی که تفت خورد گوجه پوره شده را اضافه میکنیم و و آب گوشتی که کنار گذاشته بودیم هم اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا خوب پخته شود و آب آن کشیده شود.
15 -  
گوشتها را از سس بیرون می آوریم
16 -  
نان ها را داخل سس قرار داده و زیر و رو میکنیم و داخل تابه چدنی که از قبل داغ کردیم قرار میدهیم .
17 -  
روی نانها پنیر موزارلا- گوشت ریش شده- پیازچه کیریزیم و از وسط تا میکنیم و با کف کفگیر روی آنها فشار میدهیم تا خوب بهم بچسبد و دو طرف آن سرخ شود و با سس دلخواه سرو مینماییم.

نکات مهم:

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print