تاکو ماهی

نهار و شام

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه

مواد لازم

فیله ماهی سالمون
نمک
فلفل
ادویه مخصوص غذاهای دریایی
پودر سیر
پودر پیاز
سس باربکیو
سس فلفل و سیر
گشنیز و جعفری و ریحان
سالاد
لیمو ترش
روغن زیتون
نان تاکو یا تافتون گرد کوچک

مقدار

4-5 عدد
به میزان لازم
به میزان لازن
به میزان لازم
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
4-5 قاشق غذاخوری
3-4 قاشق غذاخوری
به میزان دلخواه
به میزان لازم
1-2 عدد
3 قاشق غذاخوری
4-5 عدد
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ایتدا فیله های ماهی را (بدون پوست و استخوان) به شکل مکعبی خرد میکنیم.
2 -  
با سس باربکیو و سس سیر و فلفل و ادیوه جات آنرا مرینیت کرده و یکساعت استراحت میدهیم.
3 -  
سبزیجات سالاد را مخلوط کرده- نمک میزنیم- آبلیمو ترش تازه و روغن زیتون (ترجیحاً معطر) استفاده میکنیم.
4 -  
نان تاکو را به مدت 7-8 دقیقه درون میله فر با دمای 160 درجه قرار میدهیم (تا فرم بگیرد.)
5 -  
ماهی را با کمی کره و روغن زیتون تفت میدهیم. تا خوب پخته و سرخ شوند
6 -  
سالاد را داخل نان تاکو میریزیم
7 -  
از ماهی هایی که سرخ کردیم درون آن قرار میدهیم.
8 -  
روی آن را با ریحان و جعفری یا هر سبزی دلخواهی تزیین میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
سالاد شامل: (هویچ- کلم بنفش- گوجه گیلاسی- پیلز- آوا کادو- ریحان- جعفری ) میباشد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print