تاکو ماهی
نهار و شام
سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
مواد لازم
فیله ماهی سالمون
نمک
فلفل
ادویه مخصوص غذاهای دریایی
پودر سیر
پودر پیاز
سس باربکیو
سس فلفل و سیر
گشنیز و جعفری و ریحان
سالاد
لیمو ترش
روغن زیتون
نان تاکو یا تافتون گرد کوچک
مقدار
4-5 عدد
به میزان لازم
به میزان لازن
به میزان لازم
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
4-5 قاشق غذاخوری
3-4 قاشق غذاخوری
به میزان دلخواه
به میزان لازم
1-2 عدد
3 قاشق غذاخوری
4-5 عدد
Play Video
طرز تهیه:
1 -
ایتدا فیله های ماهی را (بدون پوست و استخوان) به شکل مکعبی خرد میکنیم.
2 -
با سس باربکیو و سس سیر و فلفل و ادیوه جات آنرا مرینیت کرده و یکساعت استراحت میدهیم.
3 -
سبزیجات سالاد را مخلوط کرده- نمک میزنیم- آبلیمو ترش تازه و روغن زیتون (ترجیحاً معطر) استفاده میکنیم.
4 -
نان تاکو را به مدت 7-8 دقیقه درون میله فر با دمای 160 درجه قرار میدهیم (تا فرم بگیرد.)
5 -
ماهی را با کمی کره و روغن زیتون تفت میدهیم. تا خوب پخته و سرخ شوند
6 -
سالاد را داخل نان تاکو میریزیم
7 -
از ماهی هایی که سرخ کردیم درون آن قرار میدهیم.
8 -
روی آن را با ریحان و جعفری یا هر سبزی دلخواهی تزیین میکنیم.
نکات مهم:
1 -
سالاد شامل: (هویچ- کلم بنفش- گوجه گیلاسی- پیلز- آوا کادو- ریحان- جعفری ) میباشد.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5