بادمجان پلو قزوینی

غذای ایرانی

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 60 دقیقه

مواد لازم

بادمجان
برنج
گوشت تکه ای یا چرخ کرده
پیاز
گوجه فرنگی
زعفران
نمک
فلفل
زردچوبه
ادویه کاری
ادویه پلو مخلوط

مقدار

۳ عدد
۳ پیمانه
۲۰۰ گرم
2 عدد
۶ عدد
به مقدار لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی برش بزنید و نمک بزنید تا تلخی آن ها گرفته شود سپس آبکشی کنید تا نمک اضافی آن خارج شود و بگذارید تا خشک شود برای جذب کمتر روغن می توانید کمی ماست به بادمجان ها بزنید.
2 -  
پیاز را رشته ای خرد کنید و تفت بدهید و کنار بگذارید.
3 -  
گوشت را با نمک و ادویه مخلوط تفت دهید.
4 -  
پیاز سرخ شده را اضافه کنید و در قابلمه بگذارید تا هم پخته و هم سرخ شود.
5 -  
گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید. اجازه دهید تا آب گوجه ها کشیده شود.
6 -  
برنج را آبکش میکنیم.
7 -  
برای درست کردن این برنج مخلوط:
8 -  
ابتدا برنج سفید- سپس ترکیب گوشت و گوجه و در نهایت بادمجان سرخ شده را لابلای برنج اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
9 -  
روی گاز قرار داده و اجازه میدهیم تا خوب دم بکشد.
10 -  
به دلخواه تزیین میکنیم و نوش جان میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
ادویه کاری طعم بسیار مطبوعی به این غذا میدهد ترجیحاً برای عطر و بو بهتر بیشتر استفاده کنید.
2 -  
استفاده از گوشت گوسفندی تکه ای بهتر از گوشت چرخ کرده میباشد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print