بادمجان شکم پر

نهار و شام

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 60 دقیقه

مواد لازم

بادمجان دلمه ای
فلفل دلمه رنگی
گوشت چرخکرده گوسفند
گوجه گیلاسی
گشنیز
نعنا تازه
جعفری
پیاز
تخم مرغ
سیر
لیمو ترش
سس فلفل و سیر
برنج پخته
فلفل سیاه- دارچین- پاپریکا دودی- فلفل قرمز- نمک- زیره
ماست یونانی
آب
روغن زیتون

مقدار

2 عدد
۱ عدد
200 گرم
10 عدد
1 دسته
1 دسته
1 دسته
1 عدد متوسط
1 عدد
3 حبه
2/1 عدد
2/1 فنجان
1-2/1 فنجان (ترجیحا برنج هندی )
به میزان دلخواه
3 قاشق غذا خوری
در صورت نیاز
به میزان دلخواه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
روغن یا کره را داغ میکنیم و ادویه ها را اضافه میکنیم
2 -  
پیاز را خرد کرده و اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
3 -  
سیر را خرد میکنیم و به ترکیب بالا اضافه میکنیم.
4 -  
گوشت چرخ کرده گوسفندی را میریزیم
5 -  
گوجه گیلاسی ها را خرد میکنیم و اضافه میکنیم.
6 -  
سس فلفل و سیر را میریزیم
7 -  
برنجی که از قبل پختیم اضافه میکنیم
8 -  
جعفری- گشنیز- نعنا را خرد میکنیم و اضافه میکنیم.
9 -  
ماست یونانی را میریزیم
10 -  
نصف لیمو ترش را داخل آن میچکانیم
11 -  
به مواد مخلوط شده یک عدد تخم مرغ زده و هم میزنیم.
12 -  
داخل بادمجان و فلفل را خالی کرده(یکی از دو قسمت را خالی میکنیم و طرف دیگر را خالی نمیکنیم)
13 -  
داخل فلفل و بادمجان را با مواد آماده شده پر میکنیم.
14 -  
روی آن گوجه گیلاسی و جعفری خرد شده میپاشیم.
15 -  
روی بادمجانی هم که خالی نکردیم با چاقو برش زده و نمک و روغن زیتون میزنیم
16 -  
سس فلفل و سیر را با آن مخلوط میکنیم.
17 -  
داخل سینی فر میچینیم.
18 -  
بادمجان ها و فلفل را داخل آن قرار داده و داخل فر با دمای 200 درجه به مدت 40 تا 60 دقیقه قرار میدهیم تا بادمجان خوب پخته شود و سفت نباشد (با نوک چنگال میتوان تست کرد)
19 -  
ممکن است فلفل دلمه زودتر پخته شود آنرا از سینی خارج میکنیم..
20 -  
به دلخواه سرو میکنیم.

نکات مهم:

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print