اگ بندیکت

صبحانه

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه

مواد لازم

پوچد اگ
خیار کات شده
گوجه
بیکن
نان انگلیش مافین
سس هلندایز:
زرده تخم مرغ
جور هندی
نمک
سرکه
لیمو تازه
فلفل سیاه
کره حیوانی

مقدار

۲ عدد
۸ ورق
۶ حلقه
۶ اسلایس نازک
۱ عدد
-
۶ عدد
۱ گرم
به میزان لازم
۳۰گرم
۵ گرم
به میزان لازم
۹۰ گرم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
درون ظرفی آب را جوش اورده و مقداری سرکه اضافه کنید.
2 -  
تخم مرغ ها را درون ظرفی جدا بشکونید
3 -  
آب که به جوش آمد. زیر گاز را کم گنید و با قاشق هم بزنید یه گرداب کوچک درست کنید. آب که در حال چرخیدن است تخم مرغ ها را داخل آن بیندازید تا خودش را بگیرد و با کفگیر آبکش دار از آب بیرون بیاورید.
4 -  
۴ دقیقه و ۲۰ ثانیه زمان مناسبی میباشد.
5 -  
نان مافین رو از وسط برش زده و سس رنچ بزنید.
6 -  
روی هر مافین به ترتیب خیار، گوجه ، بیکن و پوچد اگ قرار بدید و در آخر ۱ قاشق غذا خوری پر سس هلندایز ریخته و با سالاد میکس سرو کنید.
7 -  
طرز تهیه سس هلندایز:
8 -  
ابتدا زرده تخم مرغ رو با سرکه، سس خردل، آبلیمو تازه، جوز هندی، نمک و فلفل مخلوط کنید
9 -  
به روش بن ماری ۲ دقیقه هم بزنید سپس کره ذوب شده رو کم کم به تخم مرغ اضافه و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
10 -  

نکات مهم:

1 -  
استفاده از سس رنچ روی نان کاملا سلیقه ای است و میتوانید استفاده نکنید
2 -  
اگر نان مافین در دسترس نیست از نان تست یا هر نان دلخواه دیگر هم میتوان استفاده کرد
3 -  
سس حتما باید به روش بن ماری درست شود و روی حرارت مستقیم قرار نگیرد.
4 -  
سس هلندایز باید به صورت تازه سرو شود و از گرم کردن دوباره سس خود داری کنید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print