اگ بندیکت
صبحانه
سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
مواد لازم
پوچد اگ
خیار کات شده
گوجه
بیکن
نان انگلیش مافین
سس هلندایز:
زرده تخم مرغ
جور هندی
نمک
سرکه
لیمو تازه
فلفل سیاه
کره حیوانی
مقدار
۲ عدد
۸ ورق
۶ حلقه
۶ اسلایس نازک
۱ عدد
-
۶ عدد
۱ گرم
به میزان لازم
۳۰گرم
۵ گرم
به میزان لازم
۹۰ گرم
Play Video
طرز تهیه:
1 -
درون ظرفی آب را جوش اورده و مقداری سرکه اضافه کنید.
2 -
تخم مرغ ها را درون ظرفی جدا بشکونید
3 -
آب که به جوش آمد. زیر گاز را کم گنید و با قاشق هم بزنید یه گرداب کوچک درست کنید. آب که در حال چرخیدن است تخم مرغ ها را داخل آن بیندازید تا خودش را بگیرد و با کفگیر آبکش دار از آب بیرون بیاورید.
4 -
۴ دقیقه و ۲۰ ثانیه زمان مناسبی میباشد.
5 -
نان مافین رو از وسط برش زده و سس رنچ بزنید.
6 -
روی هر مافین به ترتیب خیار، گوجه ، بیکن و پوچد اگ قرار بدید و در آخر ۱ قاشق غذا خوری پر سس هلندایز ریخته و با سالاد میکس سرو کنید.
7 -
طرز تهیه سس هلندایز:
8 -
ابتدا زرده تخم مرغ رو با سرکه، سس خردل، آبلیمو تازه، جوز هندی، نمک و فلفل مخلوط کنید
9 -
به روش بن ماری ۲ دقیقه هم بزنید سپس کره ذوب شده رو کم کم به تخم مرغ اضافه و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
10 -
نکات مهم:
1 -
استفاده از سس رنچ روی نان کاملا سلیقه ای است و میتوانید استفاده نکنید
2 -
اگر نان مافین در دسترس نیست از نان تست یا هر نان دلخواه دیگر هم میتوان استفاده کرد
3 -
سس حتما باید به روش بن ماری درست شود و روی حرارت مستقیم قرار نگیرد.
4 -
سس هلندایز باید به صورت تازه سرو شود و از گرم کردن دوباره سس خود داری کنید.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
اوت میل
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
شاکشوکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
تخم مرغ با سس کاری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
کوراسان گردو و بادمجان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5