املت هش بران

صبحانه

سرو برای 1 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه

مواد لازم

روغن زیتون
فلفل دلمه ای سبز
فلفل دلمه ای زرد
فلفل دلمه ای قرمز
بیکن بوقلمون
نمک
پودر سیر
پودر پیاز
فلفل قرمز
تخم مرغ
پیازچه
جعفری
پنیر چدار
گوجه فرنگی
آواکادو

مقدار

3 قاشق غذا خوری
یک عدد
یک عدد
یک عدد
1 بسته
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
4-5 عدد
1 دسته کوچک
1 دسته
به میزان دلخواه
3 عدد
2/1 عدد
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
پودرسیر و پودر پیاز و فلفل ها و پیاز چه و گوجه فرنگی خرد شده را و با روغن زیتون تفت میدهیم.
2 -  
بیکن ها هم خرد کرده و به آنها اضافه میکنیم و مجدد کمی تفت میدهیم. جعفری خرد شده هم کمی اضافه میکنیم.
3 -  
پس از تفت خوردن کنار میگذاریم.
4 -  
تخم مرغ ها را با نمک خوب میزنیم.
5 -  
درون تابه مناسب مقداری کره گیاهی میریزیم تا آب شود و تخم مرغ را هم زده و و درون تابه میریزیم
6 -  
وقتی که تخم مرغ خودش را گرفت پنیر چدار روی آن رنده میکنیم.
7 -  
مخلوط فلفل و بیکن را که از قبل با هم تفت دادیم روی تخم مرغ میریزیم.
8 -  
طرف دیگر تخم مرخ را از وسط روی آن برمیگردانیم
9 -  
روی آن تکه های آواکادو را قرار داده و نوش جان میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
به جای بیکن میتوان از مرغ یا بوقلمون چرخ کرده- سوسیس- گوشت نیز استفاده نمود

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print