املت قارچ و اسفناج

صبحانه

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه

مواد لازم

پیاز بزرگ
قارچ
بیبی اسفناج
تخم مرغ
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
فلفل قرمز
کره گیاهی
آواکادو

مقدار

۱ عدد
۱ بسته
1 بسته
۴ عدد
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان دلخواه
1 عدد رسیده
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابندا پیاز را با نمک و زردچوبه داخل کره تفت میدهیم تا کمی سبک شود.
2 -  
قارچها را خرد میکنیم و کمی فلفل سیاه به آنها اضافه میکنیم.
3 -  
آب قارچها که کمی کشیده شد اسفناج را به آنها اضافه نموده و در تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم که پخته شوند.
4 -  
آب سبزیجات که کامل کشیده شد تخم مرغ ها را داخل آن میشکنیم.
5 -  
نمک- فلفل قرمز اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا تخم مرغها خوب خودش را بگیرد.
6 -  
آواکادو را پوست میکنیم و داخل بلندر یا با چنگال له میکنیم.
7 -  
نانها را روی تابه چدنی یا تستر تست میکنیم
8 -  
آواکادو را روی نان های تست شده میمالیم و از املت آماده شده روی أنها قرار میدهیم.
9 -  
با سبزیجات دلخواه آنرا تزیین میکنیم..

نکات مهم:

1 -  
آواکادو چرب است و مانند کره و روغن عمل میکن پس بهتر است در تهیه این املت از کره کمتری استفاده شود.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print