املت قارچ و اسفناج
صبحانه
سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
مواد لازم
پیاز بزرگ
قارچ
بیبی اسفناج
تخم مرغ
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
فلفل قرمز
کره گیاهی
آواکادو
مقدار
۱ عدد
۱ بسته
1 بسته
۴ عدد
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان دلخواه
1 عدد رسیده
Play Video
طرز تهیه:
1 -
ابندا پیاز را با نمک و زردچوبه داخل کره تفت میدهیم تا کمی سبک شود.
2 -
قارچها را خرد میکنیم و کمی فلفل سیاه به آنها اضافه میکنیم.
3 -
آب قارچها که کمی کشیده شد اسفناج را به آنها اضافه نموده و در تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم که پخته شوند.
4 -
آب سبزیجات که کامل کشیده شد تخم مرغ ها را داخل آن میشکنیم.
5 -
نمک- فلفل قرمز اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا تخم مرغها خوب خودش را بگیرد.
6 -
آواکادو را پوست میکنیم و داخل بلندر یا با چنگال له میکنیم.
7 -
نانها را روی تابه چدنی یا تستر تست میکنیم
8 -
آواکادو را روی نان های تست شده میمالیم و از املت آماده شده روی أنها قرار میدهیم.
9 -
با سبزیجات دلخواه آنرا تزیین میکنیم..
نکات مهم:
1 -
آواکادو چرب است و مانند کره و روغن عمل میکن پس بهتر است در تهیه این املت از کره کمتری استفاده شود.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
اوت میل
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
شاکشوکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5