املت برانچ

صبحانه

سرو برای 5 نفر
زمان آماده سازی : 60 دقیقه

مواد لازم

نان سفید مکعب شده (نان تست)
پنیر چدار
ژامبون خرد شده
تخم مرغ
شیر
نمک
پیازچه
فلفل چیلی سبز
فلفل قرمز دلمه ای

مقدار

۲/۱ بسته کوچک
یک اسلایس بزرگ رنده شده
1 فنجان
7 عدد
1 فنجان
به میزان لازم
به میزان دلخواه
1 عدد
2/1 عدد
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
2 -  
نان ها را به صورت مکعبی خرد میکنیم و درون کره و پودر سیر تفت میدهیم تا کمی برشته شود.
3 -  
ژامبون را هم بصورت مکعبی خرد میکنیم.
4 -  
نصف نان ها و ژامبون را داخل ظرف مناسب فر میریزیم یه لایه پنیر چدار اضافه میکنیم.
5 -  
مجدد یک لایه نان و ژامبون و سپس پنیر چدار را میریزیم.
6 -  
تخم مرغ- شیر- پیازچه خرد شده- فلفل سبز چیلی- فلفل قرمز دلمه ای- نمک را با هم مخلوط کرده روی مواد میریزیم.
7 -  
ظرف پر شده از مواد را داخل ظرفی بزرگتر قرار داده و اطراف آنرا آب میریزیم و داخل فر قرار میدهیم.(میتوان این کار را هم انجام نداد)
8 -  
تا زمانی که تخم مرغ ها خودش را بگیرد و پنیر هم کامل آب شود.(45-60دقیقه)
9 -  
آماده که شد به دلخواه تزیین کرده و سرو مینماییم.

نکات مهم:

1 -  
به جای فر میتوان از تابه در دار نیز استفاده کرد. و روی گاز طبخ نمود.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print