املت برانچ
صبحانه
سرو برای 5 نفر
زمان آماده سازی : 60 دقیقه
مواد لازم
نان سفید مکعب شده (نان تست)
پنیر چدار
ژامبون خرد شده
تخم مرغ
شیر
نمک
پیازچه
فلفل چیلی سبز
فلفل قرمز دلمه ای
مقدار
۲/۱ بسته کوچک
یک اسلایس بزرگ رنده شده
1 فنجان
7 عدد
1 فنجان
به میزان لازم
به میزان دلخواه
1 عدد
2/1 عدد
Play Video
طرز تهیه:
1 -
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
2 -
نان ها را به صورت مکعبی خرد میکنیم و درون کره و پودر سیر تفت میدهیم تا کمی برشته شود.
3 -
ژامبون را هم بصورت مکعبی خرد میکنیم.
4 -
نصف نان ها و ژامبون را داخل ظرف مناسب فر میریزیم یه لایه پنیر چدار اضافه میکنیم.
5 -
مجدد یک لایه نان و ژامبون و سپس پنیر چدار را میریزیم.
6 -
تخم مرغ- شیر- پیازچه خرد شده- فلفل سبز چیلی- فلفل قرمز دلمه ای- نمک را با هم مخلوط کرده روی مواد میریزیم.
7 -
ظرف پر شده از مواد را داخل ظرفی بزرگتر قرار داده و اطراف آنرا آب میریزیم و داخل فر قرار میدهیم.(میتوان این کار را هم انجام نداد)
8 -
تا زمانی که تخم مرغ ها خودش را بگیرد و پنیر هم کامل آب شود.(45-60دقیقه)
9 -
آماده که شد به دلخواه تزیین کرده و سرو مینماییم.
نکات مهم:
1 -
به جای فر میتوان از تابه در دار نیز استفاده کرد. و روی گاز طبخ نمود.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
اوت میل
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
شاکشوکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5