اسنک کره و گوجه فرنگی

سالاد و پیش غذا

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه

مواد لازم

نان چاپاتا
کره گیاهی
پوره گوجه فرنگی
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
پاپریکا دودی
پنیر پارمزان
پنیر موزارلا
گوجه خشک
جعفری و گشنیزتازه

مقدار

2 عدد
70 گرم
10 عدد گوجه گیلاسی
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
2 پیمانه
3 پیمانه
به میزان لازم
به میزان دلخواه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا گوجه را پوره میکنیم و با ادویه ها مخلوط کرده و روی گاز قرار داده تا آب آن کشیده شود و مقداری گوجه خشک اضافه میکنیم تا به شکل نیمه غلیط دربیاید.
2 -  
روی کره گیاهی سس گوجه- گوجه پوره شده- جعفری و گشنیز تازه و پنیر موزارلا میریزیم و هم میزنیم
3 -  
نان چاپاتا را از وسط نصف کرده
4 -  
از سس آماده شده روی آن میریزیم.
5 -  
پنیر موزارلا میریزیم
6 -  
داخل فر با دمای 200 درجه قرار میدهیم تا پنیر روی آن آب شود و نان برشته شود.
7 -  
برش زده و به دلخواه سرو میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
به جای نان چاپاتا از نان باگت یا نان تست هم میتوان استغاده نمود

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print