اسنک سیر و کره و ریحان

سالاد و پیش غذا

سرو برای 5 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه

مواد لازم

نان لواش مربع یا نان ترتیلا گرد
کره
ریحان
سیر
نمک
پودر آویشن
پنیر پیتزا

مقدار

10 عدد
100 گرم
1 دسته
4-5 حبه
یک پنس
1-2 قاشق مرباخوری
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا قالب کره را درون ظرفی مناسب بریزید
2 -  
سیر له شده را اضافه کنید.
3 -  
برگ ریحان خرد شده را بریزید.
4 -  
نمک و پودر آویشن را اضافه کنید.
5 -  
با چنگال کره را له کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
6 -  
نان را روی سطح مناسب قرار داده و از مخلوط کره و ریحان روی آن بمالید و پنیر پیتزا بریزید.
7 -  
یک لایه دیگر نان قرار داده و مجدد رومال کردن و پنیر پیتزا را تکرار میکنیم و نان را در لایه انتهایی روی آن قرار میدهیم.
8 -  
تابه گریل را داغ میکنیم و درون ان نان ها را سرخ میکنیم.
9 -  
وقتی که خنک شد برش میزنیم و به دلخواه گارنیش کرده و سرو میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
بهتر است برای تهیه این اسنک از کره گیاهی استفاده کنیم.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print