خوراک زبان
نهار و شام
سرو برای 5 نفر
زمان آماده سازی : 100 دقیقه
مواد لازم
زبان گوساله
سیر
پیاز
قارچ
کره
آرد
نمک
فلفل
زردچوبه
مقدار
۱-۵/۱ کیلو
۳-۴ حبه بزرگ
۱ عدد بزرگ
۲ بسته
۵۰ گرم
۱ پیمانه
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان دلخواه
Play Video
طرز تهیه:
1 -
ابتدا زبان را با پیاز و سیر و زرچوبه درون زود پز به مدت ۳-۳:۳۰ ساعت میپزیم تا گوشت زبان نرم شود.
2 -
وقتی که خوب پخت از آب زبان خارج کرده و اجازه میدهیم تا خنک شود.
3 -
وقتی خنک شد. پوست زبان را ازآن جدا میکینم. و برش میزنیم (این نکنه خیلی مهم است که حتما زبان خنک شود بعد پوست آنرا بکنیم و برش بزنیم.
4 -
آب زبان را جداگانه با همان سیر و پیاز پخته شده بلند میکنیم تا یکدست شود.
5 -
کره راآب کرده و آرد را درون آن خوب تفت میدهیم تا خامی آرد لز بین برود.
6 -
آب گوشت بلند شده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا آرد درون آب زبان حل شود (در این مرحله نیز میتوانید از بلندر استفاده کنید تا صاف و لطیف شود
7 -
قارچ ها را جداگانه با کره تفت داده وقتی که کمی آب انداخت مخلوط آرد و آب زبان را با آن اضافه نموده و فلفل میزنیم اجازه میدهیم تا یک جوش بزند.
8 -
زبانهایی که به اندازه دلخواه برش زدیم را به آنها اضافه میکنیم اجازه میدهیم کمی در سس بجوشد.
9 -
وقتی که جوشید در ظرفی مناسب ریخته و سرو میکنیم.
نکات مهم:
1 -
زردچوبه ادویه بسیار مهمی در از بین بردم بوی زهم انواع گوشت خام میباشد.
2 -
میتوان زبان را از قبل نیم پز کرد و داخل فریزیر قرارا داد و بعد \وست آنرا جدا کرد که بافت آن از هم جدا نشود
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
شاکشوکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5