ورود | عضویت

  • سالاد و پیش غذا
  • شیرینی و دسر
  • صبحانه
  • غذای ایرانی
  • میان وعده
  • نهار و شام
  • نوشیدنی
منو
  • سالاد و پیش غذا
  • شیرینی و دسر
  • صبحانه
  • غذای ایرانی
  • میان وعده
  • نهار و شام
  • نوشیدنی
صفحه اصلی
دستور پخت
سالاد و پیش غذا
شیرینی و دسر
صبحانه
غذای ایرانی
میان وعده
نهار و شام
نوشیدنی
سر آشپز ها
ارسال دستور پخت
فرم ثبت نام سرآشپز ها
رستوران گردی
وبلاگ
تماس با ما
درباره ما
×

رزوود یکی از رستورانهای رمانتیک دنیا در آمریکا

مروز یکی از بهترین هتل رستوران‌های آمریکا (تگزاس) رو بهتون معرفی می‌کنیم. داستان تبدیل یک عمارت مسکونی به یکی از بهترین هتل‌های دالاس بیش از…

تیم محتوا 8 آبان 1401
0 Comments

سبزی مناسب هر غذا

سبزی قرمه سبزی: تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر یا اسفناج، شنبلیله سبزی کوکو: تره، شوید، جعفری و به دلخواه کاهو سبزی کلم پلو: تره، ترخون،…

تیم محتوا 8 آبان 1401
0 Comments

از پیاز مناسب استفاده کنیم

هر پیاز خاصیت، طعم، تندی و تیزی خاص خودش را دارد به همین دلیل هم کاربردش در آشپزی متفاوت هست. در این مطلب قصد داریم…

تیم محتوا 8 آبان 1401
0 Comments

روش صحیح تفت دادن زرشک

به خاطر داشته باشید زرشک نیاز به سرخ شدن زیاد ندارد، کافیست کمی پف کند. زعفران را بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. کره…

تیم محتوا 7 آبان 1401
0 Comments

اصطلاح بلانچ کردن نخود فرنگی

ابتدا آب را میجوشانیم. نخود فرنگی شسته شده را به آن اضافه میکنیم. 1 الی 2 دقیقه صبر میکنیم. نخود فرنگی ها را آبکش کرده…

تیم محتوا 7 آبان 1401
0 Comments

تفاوت دیپ و سس

ديپ يه اصطلاح آشپزي و سس غليظ است كه بعنوان طعم دهنده و چاشني همراه غذاي اصلي و يا كنار سبزيجات خام، اسنك، چيپس، غذاهاي…

تیم محتوا 5 آبان 1401
0 Comments

اصطلاح گارنیش یعنی چه؟!

گارنیش ، ترکیبی از موادیه که به عنوان دکوراسیون یا تزئینات روی نوشیدنی و یا ظرف غذا قرار می‌گیره. در بسیاری از موارد ، این…

تیم محتوا 5 آبان 1401
0 Comments

آناتومی چاقوی آشپزخانه

اگر می خواهید بهترین کارد را انتخاب کنید، داشتن دانش اولیه در مورد قسمت های مختلف تشکیل دهنده چاقوی آشپزخانه به شما کمک می کند.

تیم محتوا 5 آبان 1401
0 Comments

ترکیب چند ادویه با پاپریکا

پاپریکا یکی از ادویه های مورد پرکاربرد در سراسر دنیاست؛ این فلفل نسبتا شیرین برای طعم دادن به انواع سس ها، پاستا، سوپ و سالاد استفاده…

تیم محتوا 5 آبان 1401
0 Comments

اصطلاح قورمه کردن گوشت

قورمه کردن یعنی گوشت را در ماهی تابه گذاشته  زیرش را زیاد کرده  و با روغن سرخ کنید و گوشت را بهیچ وجه تکان نمی…

تیم محتوا 4 آبان 1401
0 Comments
Load More

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • سر آشپز ها
  • رستوران گردی
  • وبلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • فرم ثبت نام سرآشپز ها
منو
  • صفحه اصلی
  • سر آشپز ها
  • رستوران گردی
  • وبلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • فرم ثبت نام سرآشپز ها

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Pinterest Whatsapp Telegram

درباره ما

تمام حقوق این وبسایت متعلق به دلی شو می باشد.

تماس با ما