ورود | عضویت

  • سالاد و پیش غذا
  • شیرینی و دسر
  • صبحانه
  • غذای ایرانی
  • میان وعده
  • نهار و شام
  • نوشیدنی
منو
  • سالاد و پیش غذا
  • شیرینی و دسر
  • صبحانه
  • غذای ایرانی
  • میان وعده
  • نهار و شام
  • نوشیدنی
صفحه اصلی
دستور پخت
سالاد و پیش غذا
شیرینی و دسر
صبحانه
غذای ایرانی
میان وعده
نهار و شام
نوشیدنی
سر آشپز ها
ارسال دستور پخت
فرم ثبت نام سرآشپز ها
رستوران گردی
وبلاگ
تماس با ما
درباره ما
×

خالواش چیست

سبزی خالواش نامی آشنا در خطه گیلان است. خالواش نام دیگر پونه وحشی است. خالواش در فصل تابستان رشد می‌کند، اما محیطی که سایه روشن…

تیم محتوا 10 آبان 1401
0 Comments

چوچاق چیست

سبزی چوچاق یکی از سبزی های پرمصرف و منحصر به فرد استان گیلان است که استفاده از آن به دلیل خواص و ویژگی های فوق…

تیم محتوا 10 آبان 1401
0 Comments

روش صحیح طبخ ماهی دودی

برای دودی کردن ماهی آن را نمک‌سود کرده و در اتاقی مخصوص دود می‌دهند. البته باید بدانید ماهی شور و ماهی دودی یکی نیستند، ماهی…

تیم محتوا 10 آبان 1401
0 Comments

انتخاب هندوانه شیرین و مناسب

تشخیص هندوانه رسیده و شیرین کار بسیار ساده ای میباشد . بسیاری از افراد فقط هندوانه بزرگ انتخاب میکنند و چند ضربه به آن میزنند…

تیم محتوا 9 آبان 1401
0 Comments

چطور ماهی سفید اصل بخریم

ماهی آموریا کپور علفخوار که به اصطلاح به آن سفید پرورشی می گویند ومانند ماهی سفید از خانواده کپور ماهیان و ارزان تر است که بسیاری…

تیم محتوا 9 آبان 1401
0 Comments

مرینیت یعنی چه؟!

مرینیت کردن یعنی همان طعم دار کردن و روش های گوناگونی دارد و هر آشپز و یا رستوران دار از روش و دستور خاصی پیروی…

تیم محتوا 8 آبان 1401
0 Comments

بن ماری یعنی چه؟

روش بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم با استفاده از آب. در این روش داخل ظرفی تا دو سوم ظرفیت آب ریخته و روی حرارت قرار…

تیم محتوا 8 آبان 1401
0 Comments

مقایسه گوشت گوسفند و گوساله

گوشت گاو و گوسفند از پر مصرف‌ترین انواع گوشت قرمز هستند و سؤالی که احتمالاً به ذهن خیلی از افراد می‌رسد این است که گوشت…

تیم محتوا 8 آبان 1401
0 Comments

از بین بردن بوی زهم میگو

قبل از طبخ میگو در پیاز های حلقه شده قرار دهید حداقل یک ساعت۲-در مراحل آخر پخت میگو کمی آبلیموی تازه اضافه کنید تا بوی…

تیم محتوا 8 آبان 1401
0 Comments

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم

ادویه کاری ، ادویه‌ای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده می‌شود، ولی امروزه اکثر کشورها از این…

تیم محتوا 8 آبان 1401
0 Comments
Load More

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • سر آشپز ها
  • رستوران گردی
  • وبلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • فرم ثبت نام سرآشپز ها
منو
  • صفحه اصلی
  • سر آشپز ها
  • رستوران گردی
  • وبلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • فرم ثبت نام سرآشپز ها

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Pinterest Whatsapp Telegram

درباره ما

تمام حقوق این وبسایت متعلق به دلی شو می باشد.

تماس با ما