لاهموکان ترکی

سالاد و پیش غذا

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 60 دقیقه

مواد لازم

گوشت چرخ کرده
پیاز قرمز بزرگ
جعفری
گوجه فرنگی
گوجه گیلاسی
فلفل دلمه ای بزرگ قرمز
رب گوجه
نمک
سماق
فلفل سیاه
زیره
کاری
پاپریکا
سرکه
آرد
آب

مقدار

400 گرم
2 عدد
2 دسته
2 عدد
10-15 عدد
1 عدد
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
به میزان دلخواه
به میزان لازم
1 قاشق چای خوری
2 قاشق چای خوری
1 قاشق مربا خوری
1 قاشق غذا خوری
3 فنجان
1 2/1 فنجان
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
طرز تهیه خمیر نان:
2 -  
آرد و نمک و آب را مخلوط کرده و هم میزنیم تا خمیری یکدست به دست بیاید و خمیر به انگشتان نچسبد.
3 -  
وقتی که خوب ورز دادیم روی آن را پوشانده و حداقل یکساعت استراحت میدهیم.
4 -  
بعد از یکساعت خمیر را باز کرده و پهن میکنیم (حتما نباید به شکل دایره کامل باشد)
5 -  
طرز تهیه مواد روی نان:
6 -  
پیاز- جعفری- فلفل قرمز- گوجه ها را با بلندر خوب ربز و بلند میکنیم.
7 -  
گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده و هم میزنیم.
8 -  
سماق-نمک- فلفل- زیره- پاپریکا- سرکه- کاری را اضافه نموده و هم میزنیم.
9 -  
داخل ظرفی مناسب روغن را داغ کرده و گوشت را اضافه میکنیم و در نهایت رب گوجه را میزنیم و خوب تفت میدهیم تا خوشرنگ شود.
10 -  
خمیرها را درون سینی فر که از قبل با کاغذ مومی پوشاندیم قرار میدهیم.
11 -  
روی خمیر ها را با فرچه روغن زیتون میمالیم.
12 -  
از مواد گوشت روی آن قرار میدهیم.
13 -  
فر را 200 درجه سانتیگراد گرم کرده و درون آن به مدت 10-15 دقیق قرار میدهیم تا خوب پخته شود.
14 -  
با پیاز و جعفری و سماق و روغن زیتون و لیموترش سرو میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
گوشت چرخکرده ای که برای این غذا استفاده میکنیم بهتر است مخلوط گوساله و گوسفند باشد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print