گرفتن تلخی پوست پرتقال

یکی از مواردی که باعث تلخی پوست پرتقال می‌شود وجود پوست سفید رنگ داخل پرتقال است بنابراین باید با دقت و به کمک چاقو و یا رنده آن را از پوست جدا کنید.

حالا هر ۱ پیمانه خلال پرتقال رو با ۱ پیمانه آب و ۲ قاشق غذاخوری شکر درون قابلمه بریزید و شعله رو زیاد کنید تا بجوش بیاد و کمی نرم شود، سپس خلال پوست پرتقال را درون صافی می‌ریزیم. این کار را یکبار دیگر هم انجام دهید.
در مرحله آخر خلال‌هایی که دوبار جوشانده و در صافی ریخته بودید را درون یک ظرف آب سرد بریزید و چند ساعت و اجازه دهید چند ساعت بماند. هر از گاهی آب آن را عوض کنید، خلال‌ها را هر چند ساعت یکبار بچشید اگر شیرین شده بودند، کار شما به پایان رسیده است.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}