نان ژامبون پنیری
میان وعده
سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
مواد لازم
نان فرانسوی بزرگ
پنیر خامه ای
ژامبون خرد شده
جعفری خرد شده
تخم مرغ
پنیر موزارلارنده شده
مقدار
4عدد
1پیمانه
1پیمانه
2/1پیمانه
1عدد
1پیمانه
Play Video
طرز تهیه:
1 -
داخل ظرفی پنیر خامه ای ،موزارلا ،جعفری ، ژامبون و تخم مرغ را به خوبی مخلوط کنید.
2 -
سر و ته نان ها را جدا کنید و سپس نان ها را از وسط برش بزنید.
3 -
از مواد آماده داخل نان گذاشته و روی آنها پنیر موزارلا بریزید.
4 -
نان ها را داخل فر که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده بود قرار دهید تا به رنگ قهوه ای در آیند.
نکات مهم:
1 -
به جای نان باگت از نان تست هم میتوان استفاده کرد.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
شاکشوکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5