بن ماری یعنی چه؟

روش بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم با استفاده از آب.

در این روش داخل ظرفی تا دو سوم ظرفیت آب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش آید. ظرف دیگری را انتخاب می کنیم که تا مقداری داخل ظرف اول رود و به سطح آب برخورد نکرده و چند سانتی متر با آب داخل ظرف فاصله داشته باشد. در ظرف دوم مایه مورد نظر را ریخته و به شکل غیر مستقیم حرارت می دهیم. روش بن ماری برای ذوب کردن شکلات و فعال کردن ژلاتین بسیار کاربرد دارد.

بن ماری کردن شکلات :

برای بن ماری کردن شکلات هرگز آن را به صورت کامل درون ظرف قرار ندهید بلکه آن را به اندازه ی سکه و تکه های کوچک خرد کنید و داخل ظرف بریزید سپس قابلمه یا کتری را آب کنید و اجازه بدهید آب بجوشد ظرف حاوی شکلات را روی در کتری یا قابلمه قرار بدهید به صورتی که در آن کاملا پوشانده شود. تا بخار آب کامل به زیر ظرف برخورد کند و شکلات ها کاملا آب شوند.

روش بن ماری ژلاتین :
برای بن ماری کردن ژلاتین ابتدا آن را با آب سرد مخلوط کنید البته میزان آب سرد بستگی به دسری دارد که می خواهید تهیه کنید. و پس از آن، باید آن را روی در کتری یا قابلمه ای که آب در آن در حال جوش است قرار بدهید. لازم نیست مانند ذوب کردن شکلات در کتری یا قابلمهه کامل پوشانده شود. در حین زدن بخار به زیر ظرف با قاشق آن را هم بزنید تا کاملا حل شود. مایع شفافی بدست بیاید.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}