گوشت گاو و گوسفند از پر مصرفترین انواع گوشت قرمز هستند و سؤالی که احتمالاً به ذهن خیلی از افراد میرسد این است که گوشت گاو مفیدتر است یا گوشت گوسفند؟
گوشت قرمز به ویژه گوشت گوساله و گوسفند منبعی سرشار از پروتئین، روی، آهن، فسفر، کلسیم، ویتامین B12، اسید آمینهها و … میباشند که کنار گذاشتن آن از وعدههای غذایی، اشتباه بزرگی است. چرا که بسیاری از این مواد و املاح معدنی در سبزیجات و غلات یا وجود ندارد یا به مقدار کم وجود دارد و امکان جذب به مقدار کافی از طریق سبزیجات و مواد گیاهی وجود ندارد. حذف گوشت قرمز از غذای روزانه، زمینه را برای بروز بیماریهای مختلف فراهم میکند.