به خاطر داشته باشید زرشک نیاز به سرخ شدن زیاد ندارد، کافیست کمی پف کند.
زعفران را بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
کره زرشک را شفاف تر می کند. می توانید مخلوط کره و روغن را برای تفت دادن استفاده کنید.
از قاشق برای هم زدن زرشک استفاده نکنید چون به زرشک آسیب می رساند، بهتر است خود ظرف را تکان دهید.
قبل از فریز کردن ، زرشک را خوب بشویید تا زمان مصرف راحت تر باشید. هنگام تفت این زرشک هم نیاز به آب نیست.
اگر لازم شد زرشک را مجددا گرم نمایید، مراقب باشید رنگش تیره نشود.
می توانید مقدار شکر و زعفران دم کرده یا آب یا گلاب را نصف مقدار زرشک بریزید.