خینگل مغان
غذای ایرانی
سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 75 دقیقه
مواد لازم
آرد
آب
گوشت چرخ کرده
پیاز متوسط
ماست
سیر
رب گوجه فرنگی
نمک
فلفل
زردچوبه
زعفران آب کرده
مقدار
2 پیمانه سرخالی
مقداری
150 گرم
یک عدد
دو پیمانه
3الی4 حبه
2قاشق سوپ خوری
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
Play Video
طرز تهیه:
1 -
برای تهیه این غذا باید ابتدا آرد را داخل یک ظرف مناسب بریزید و یک قاشق مرباخوری نمک به آن اضافه کنید و به تدریج آب را داخل آن ریخته تا یک خمیر سفت حاصل شود و روی خمیر را نهایتاً با یک پارچه بپوشانید و یک ساعت به آن استراحت بدهید تا در دمای آشپزخانه بماند.
2 -
پس از آن باید روی یک سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن با کمک وردنه پخش کنید تا به ضخامت 2 تا 3 میلی متر برسد و به اندازه مربع های 3 در 3 آنها را برش دهید و خمیر را حدود نیم ساعت در هوای اتاق قرار دهید تا خشک شود.
3 -
حالا داخل یک قابلمه بزرگ آب جوش بریزید وقتی که جوش آمد، روغن مایع، نمک و را به آن اضافه کرده و خمیر های خشک را داخل آبی که در حال جوشیدن است بریزید و آنقدر آنها را بپذیرید که حالت خامی خمیر گرفته شود و بعد آنها را آبکش کنید و مقداری آب سرد روی آنها بریزید و بعد داخل ظرف های مناسب جهت سرو کردن قرار دهید
4 -
برای تزئین روی آن سیر، ماست و گوشت چرخ کرده تفت داده (با سیر و پیاز و گوجه گیلاسی ) و زعفران و ادویه ها را اضافه کنید و به دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید.
نکات مهم:
1 -
به جای ماست میتوان از خامه ترش نیز استفاده نمود.
2 -
هنگام جوشیدن آب جهت پخت لایه های خمیر مقداری نمک و روغن داخل آب بریزید.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
بادمجان پلو قزوینی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
میگو پلو بوشهری
☆☆☆☆☆ 5.00000/5
کدو بره مازندرانی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
کله جوش
☆☆☆☆☆ 0.00000/5