چیز کیک بادام زمینی
شیرینی و دسر
سرو برای 6 نفر
زمان آماده سازی : 60 دقیقه
مواد لازم
بیسکویت پتی بور
کره بن ماری ذوب شده
پنیر خامه ای
خامه قنادی
کره بادام زمینی
آب سرد
پودر ژلاتین
مقدار
2 بسته
170 گرم
250 گرم
120 گرم
1 فنجان
6 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
Play Video
طرز تهیه:
1 -
طرز تهیه کراست:
2 -
ابتدا بیسکویت ها را داخل غذا ساز خوب خرد میکنیم.
3 -
کره ای که به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب شده را به بیسکویت ها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
4 -
مخلوط کره و بیسکویت را داخل قالب کمر بندی که از قبل کمی چرب کرده ایم میریزیم و با پشت قاشق کاملا فشرده میکنیم.
5 -
اجازه میدهیم 1 ساعت داخل یخچال بماند.
6 -
فیلینگ 1:
7 -
نصف پنیر خامه ای (125 گرم) که به دمای محیط رسیده را خوب با هم زن میزنیم.
8 -
نصف خامه قنادی (125 گرم) را اضافه نموده و خوب هم میزنیم تا کمی سفت شود.
9 -
کره بادام زمینی را اضافه میکنیم و مجدد خوب هم میزنیم.
10 -
یک قاشق پودر ژلاتین را با 3 قاشق آب خنک مخلوط کرده و 3 قاشق آب داغ به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا حل شود. و به مواد بالا اضافه میکنیم.
11 -
روی کراست خنک شده میریزیم و صافه میکنیم.
12 -
به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا کمی خودش را بگیرد.
13 -
فیلینگ 2:
14 -
نصف پنیر خامه ای (125 گرم) که به دمای محیط رسیده را خوب با هم زن میزنیم.
15 -
نصف خامه قنادی (125 گرم) را اضافه نموده و خوب هم میزنیم تا کمی سفت شود.
16 -
وانیل را اضافه میکنیم.
17 -
یک قاشق پودر ژلاتین را با 3 قاشق آب خنک مخلوط کرده و 3 قاشق آب داغ به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا حل شود. و به مواد بالا اضافه میکنیم.
18 -
وقتی فیلینگ 1 خنک شد روی آن اضافه میکنیم و با پشت قاشق صاف میکنیم.
19 -
به مدت حداقل 8-9 ساعت داخل یخچال با دمای خنک قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.
20 -
با میوه های دلخواه آنرا تزیین میکنیم (رزبری- توت فرنگی- بلوبری- بلک بری ...)
نکات مهم:
1 -
این کیک هر چه بیشتر داخل یخچال بماندبیشتر خودش را میگیرد و برش آن راحت تر خواهد بود. پس بهتر است 24 ساعت قبل آنرا آماده کنیم.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
شکلات بار کره بادام زمینی
☆☆☆☆☆ 5.00000/5
رول کدو حلوایی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
تارت موز
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
شکلات تخته ای دست ساز
☆☆☆☆☆ 0.00000/5