بادمجان پلو قزوینی
غذای ایرانی
سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 60 دقیقه
مواد لازم
بادمجان
برنج
گوشت تکه ای یا چرخ کرده
پیاز
گوجه فرنگی
زعفران
نمک
فلفل
زردچوبه
ادویه کاری
ادویه پلو مخلوط
مقدار
۳ عدد
۳ پیمانه
۲۰۰ گرم
2 عدد
۶ عدد
به مقدار لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
Play Video
طرز تهیه:
1 -
بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی برش بزنید و نمک بزنید تا تلخی آن ها گرفته شود سپس آبکشی کنید تا نمک اضافی آن خارج شود و بگذارید تا خشک شود برای جذب کمتر روغن می توانید کمی ماست به بادمجان ها بزنید.
2 -
پیاز را رشته ای خرد کنید و تفت بدهید و کنار بگذارید.
3 -
گوشت را با نمک و ادویه مخلوط تفت دهید.
4 -
پیاز سرخ شده را اضافه کنید و در قابلمه بگذارید تا هم پخته و هم سرخ شود.
5 -
گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید. اجازه دهید تا آب گوجه ها کشیده شود.
6 -
برنج را آبکش میکنیم.
7 -
برای درست کردن این برنج مخلوط:
8 -
ابتدا برنج سفید- سپس ترکیب گوشت و گوجه و در نهایت بادمجان سرخ شده را لابلای برنج اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
9 -
روی گاز قرار داده و اجازه میدهیم تا خوب دم بکشد.
10 -
به دلخواه تزیین میکنیم و نوش جان میکنیم.
نکات مهم:
1 -
ادویه کاری طعم بسیار مطبوعی به این غذا میدهد ترجیحاً برای عطر و بو بهتر بیشتر استفاده کنید.
2 -
استفاده از گوشت گوسفندی تکه ای بهتر از گوشت چرخ کرده میباشد.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خینگل مغان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
میگو پلو بوشهری
☆☆☆☆☆ 5.00000/5
کدو بره مازندرانی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
کله جوش
☆☆☆☆☆ 0.00000/5