کوفته بوقلمون سوئدی

نهار و شام

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم

گوشت بوقلمون چرخ کرده
پودر سوخاری
تخم مرغ زده شده
پنیر پارمزان رنده شده
سیر
ادویه ایتالیایی
مواد لازم سس:
عصاره گوشت
آرد
کره
فلفل سیاه
نودل

مقدار

300-400 گرم
4/3 فنجان
1 عدد
2 قاشق غذا خوری
2 حبه
به میزان دلخواه
-
2 قرص
3 قاشق غذا خوری
2 قاشق غذاخوری
4/1 قاشق چایخوری
2 بسته
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
بوقلمون چرخ شده، خرده نان، تخم مرغ، پنیر پارمزان، سیر و چاشنی ایتالیایی را با دست در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. مخلوط را به شکل کوفته یکدست در آورید.
2 -  
برای سس:آرد و کره را تفت دهید و عصاره گوشت رقیق شده را به آن اضافه کنید و فلفل بزنید .
3 -  
کره را آب کرده و کوفته ها را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید
4 -  
سس آماده شده را روی کوفته ها بریزید.
5 -  
کوفته ها که اماده شدند با نودل سرو نمایید.

نکات مهم:

1 -  
به جای نودل از پاستا هم میتوان استفاده کرد.
2 -  
طرز تهیه ادویه ایتالیایی در منزل:
3 -  
پونه کوهی ۲ ق غذا خوری
4 -  
ریحان خشک ۲ ق غذا خوری
5 -  
جعفری خشک ۱ ق غذا خوری
6 -  
مرزنجوش خشک ۱ ق غذا خوری
7 -  
آویشن ۱ ق غذا خوری
8 -  
رزماری خشک ۱ ق غذا خوری
9 -  
پودر سیر ۱ ق غذا خوری
10 -  
پودر پیاز ۱ ق غذا خوری
11 -  
پودر پیاز ۱ ق غذا خوری
12 -  
فلفل به میزان دلخواه

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print