اولین رستوران زیر آب

Ithaa Undersea اولین رستوران زیر آب در جهان است که در جزیره Rangali در مالدیو واقع شده است.
برای صرف ناهار در این رستوران، به ازای هر سر تقریباً 320 دلار هزینه دارید. اما در ازای آن، پنج متر زیر اقیانوس هند از غذای خود لذت خواهید برد. با مناظر پانوراما از اقیانوس، تمام زندگی دریایی و باغ های مرجانی.

این رستوران می تواند حداکثر 14 مهمان را در خود جای دهد و مجموعه ای از غذاهای خوب، منوهای شام و کوکتل ها را سرو می کند.
به عنوان یک مهمان، می توانید انتظار داشته باشید که یک ناهار چهار وعده یا یک شام شش وعده سرو شود، که عمدتاً طعم اروپایی دارد، در حالی که با برخی از بهترین شراب های جهان مطابقت دارد.

این رستوران توسط سرآشپز ایتالیایی، مارکو آمارونه، اداره می شود.
برای رزرو، باید در Conrad Rangali، اقامتگاه پنج ستاره اصلی جزیره، اقامت داشته باشید

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}