پنه وگن
نهار و شام
زمان آماده سازی : 25 دقیقه
مواد لازم
پنه
پیاز
سیر
فلفل دلمهای رنگی
کنسرو گوجه
لیمو
روغن زیتون
پودر فلفل قرمز /نمک/پودر تخم گشنیز
جعفری
مقدار
۱۰۰ گرم
۱ عدد
۲ حبه
۱ عدد
1 قوطی
1عدد
3 قاشق غذا خوری
به میزان لازم
جهت تزِئین
Play Video
طرز تهیه:
1 -
پیاز هارو نگینی خرد کنین و با روغن زیتون تفت بدین ، سیر رنده شده رو اضافه کنین.
2 -
فلفل رو به اندازه دلخواه ریز و به پیاز اضافه کنین.کنسرو گوجه و ادویهجات رو به مخلوط پیاز اضافه و بذارین برای چند دقیقه کاملاً با هم روی شعله تفت بخورن تا مزهها خوب با هم ترکیب بشن.
3 -
پنهها رو داخل آبجوش ۱۰ دقیقه پخته و آبکش کنین.
4 -
پنه رو به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنین و آب لیموی تازه رو اضافه کنین.
5 -
بعد از چند دقیقه پنه آمادست داخل ظرف مناسب بریزین و با آووکادو و جعفری سرو کنین.
نکات مهم:
1 -
میتوانید از نمک کمتری استفاده کنید و از کمیآب پنه به مخلوط اضافه نمایید.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5