لازانیا وگان
نهار و شام
سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 45 دقیقه
مواد لازم
لازانیا
اسفناج
روغن زیتون
سس گوجه فرنگی
توفو
آب لیمو
نمک
مخمر غذایی
پودر سیر
جهت تزئین :
ریحان تازه
مقدار
۱ بسته
۲ پیمانه
۲ قاشق غذاخوری
۴ پیمانه
۲ پیمانه
1عدد
۲/۱ قاشق چایخوری
۴ قاشق غذا خوری
۲/۱قاشق چایخوری
-
به میزان دلخواه
طرز تهیه:
1 -
فر رو با دمای 180 درجه گرم کنید.
2 -
لازانیا رو طبق دستور روی بسته پخته و آبکش کنید و بلافاصله به ورقه ها روغن زیتون بزنید که به هم نچسبند.
3 -
توفو رو با دستمال حوله ای خشک کنید و به همراه نمک ،فلفل ،روغن زیتون ، آب لیمو ،مخمر و پودر سیر داخل غذا ساز بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
4 -
اسفناج ها رو داخل ماهیتابه بریزید و به همراه نمک و فلفل به مدت 3 دقیقه تفت بدید و بعد به غذاساز اضافه کنید و مخلوط کنید.
5 -
سس گوجه فرنگی رو کف ظرف مناسب فر بریزید و ورقه های لازانیا رو با ریکوتای آماده شده پر کرده و رول کنید و داخل ظرف بچینید و بعد به مدت 10 دقیقه داخل فر بذارید.
6 -
با ریحان تازه سرو کنید.
نکات مهم:
1 -
از پاستا صدفی بزرگ نیز میتوان برای تهیه این غذا استفاده نمود که مواد داخل لازانیا را داخل شکم صدفها پر میکنیم.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5