۲- بعد از شستشوی لیموترش ها یک پارچه پهن کنید تا پوستش خشک بشه و موقع آبگیری گازش از بین بره و باعث تلخی نشه.(البته اگر آب لیموترش را با دست میگیرید لازم نیست)
۳- اگر با دستگاه آب لیموترش را میگیرید به دلیل اینکه ممکن است هسته ها موقع آب گیری له شوند تلخی به آب لیموترش منتقل خواهد شد .
برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیموترش ۲-۳ عدد هویچ (بستگی به میزان آبلیمو داره مثلا برای ۱۵ کیلو لیمو ترش ۴ عدد هویچ کافی میباشد.)
هویچ هارا پوست کنده و درسته داخل آب لیموترش می اندازیم.
اجازه میدهیم ۲۴ ساعت بماند و بعد صاف میکنیم.
هویچ ها تلخی را به خوشان میگیرند.
ضمناْ برای اینکه آب لیمو ترش ها با مرور زمان کدر نشه حتما در جای تاریک نگهداری کنیدو روی شیشه ها هم پلاستیک تیره بکشید.
و نکته مهم اینکه درون ظروف پلاستیکی هم نگهداری نکنید.