ته دیگ برنج زعفرونی:
روغن داغ+ زعفران دم کشیده+ ته استکان آب
مواد بالا رو مخلوط میکنیم.
روی گاز قرار میدیم.
به جیلیز و ویلیز افتاد برنج رو آبکش میکنیم روش میریزیم و فشار میدیم.
اجازه میدیم دم بکشه.
ته دیگ سیب زمینی:
روغن داغ+ زردچوبه+ در صورت دلخواه نمک
سیب زمینی رو حلقه حلقه کن
بذار داخل قابلمه یه طرفش سرخ بشه و دلت خواست نمک بزن
میتونین کنجد هم بهش اضافه کنید.
برنج رو روی سیب زمینی ها میریزیم میذاریم دم بکشه.
ته دیگ بادمجان:
بادمجان را پوست بکن حلقه ای بکن و نمک بزن.
نیم ساعت زمان بده و بعد فشارش بده تا تلخیش از بین بره.
روغن رو داغ کن یک طرف بادمجونارو سرخ کن و برگردون.
وقتی برگردوندی برنج رو روی بادمجون ها بریز و اجازه بده تا دم بکشه.
ته دیگ نان لواش یا نان تافتون:
روغن داغ + دو لایه لواش یا یک لایه تافتون
کمی نان را نمدار کن.
روی روغنی که از قبل داغ کردی قرار بده و روش برنج بریز اجازه بپده دم بکشه.
روغن+ سیب زمینی رنده شده+ نمک+ فلفل+ زردچوبه
این ته دیگه نیاز به روغن بیشتری داره و شعله گاز هم نباید زیاد باشه.
روغن را داغ کرده و مخلوط سیب زمینی رنده شده و نمک و فلفل را ریخته و فشرده میکنیم.
کمی که خودش را گرفت برنج را روی آن ریخته و اجازه میدهیم تا خوب دم بکشه.
نکات کلیدی در تهیه ته دیگ:
۱- روغن حتماْ باید از قبل داغ بشه.
۲- بعد از گذاشتن در قابلمه ده دقیقه شعله متوسط باشه تا ته دیگ خودشو بگیره بعد شعله رو کم کن.